• Onze moderne fietstrainer!
  • Oranjehof Elspeet
U bent hier: 
Wijkontmoetingscentrum

 

Welkom op de pagina van WOC@Oranjehof!

 

Ons WijkOntmoetingsCentrum is een ontmoetingsplek voor en door Elspeters! Hier bent u welkom voor een lekker kopje koffie in de Koffiecorner, een gesprek of samen deelnemen aan de activiteiten. Gewoon even gezellig samen zijn of lekker shoppen in ’t Winkeltje!

 

De activiteiten die georganiseerd worden zijn er op initiatief van de Elspeters. Door dit samen te doen, kunnen we uw idee uitwerken en elkaar versterken. Voor een overzicht van alle activiteiten verwijs ik u naar het Oranjehofnieuws of naar de activiteitenkalender.

 

Wie werken er in het WOC@Oranjehof? Zonder onze vrijwilligers zou het WOC geen hart hebben! Van een afstand denk en werk ik met hen mee. Wie ik ben? Simone van den Hoorn. Ik kom uit Elspeet. Naast mijn werk voor het WOC ben ik ook actief in Oranjehof. Kom gewoon langs en ik vertel u meer over mijzelf.

 

U vindt ons WOC ook op social media. Volg ons op Instagram: woc.oranjehof, en op Facebook: https://www.facebook.com/WOC-Oranjehof-110242220356280. Like ons en blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes.

 

Tot ziens, we ontmoeten u graag!

 

Een hartelijke groet,

Van Team WOC@Oranjehof

 
 
396